Bio Turbo – Este întotdeauna vorba despre oxigen …

Scris de: BS.Zoran Roksandič –Nutriționist si Tehnolog in Alimentație

Cel mai important medicament este invizibil, in cea mai mare parte gratuit și de obicei este trecut cu vederea.

Purificatorul de aer Bio Turbo prin oxigenul creat te ajută la menținerea unui corp sănătos la nivel celular.

Cadrul.

Gândiți-vă la viața în ocean sau în acvariu! Corpurile noastre sunt doar pungi de “apă de mare” pline de celule acvatice. Matricele de apă trebuie să fie bine oxigenate pentru a sprijini peștii și celulele deopotrivă. Livrarea de oxigen depinde de un “ocean interior” bine încărcat și care, la randul lui, depinde de livrarea de oxigen.

Universul este o manifestare curcubeu născuta dintr-o energie singulară primară care se divide într-o dualitate de contrarii: protoni/electroni, acizi/alcaline, pol nord/pol sud, yin/yang, aici/acolo, băiat/fată, lucruri cu care avem toți de-a face în fiecare zi. Toate acestea animă lumea noastră … pentru a preveni plictiseala, cred. Traiască diferențele! Precum aceste contrarii doresc unirea într-un dans redox, un schimb continuu de electroni, mișcare a energiei, scânteie a vieții.

Putem măsura această tensiune “sexuală” ca tensiunea organismului, potențialul de oxido-reducere (ORP) sau pH. Linia de fund, este energia care conduce toate procesele de viață. Determinantul major al bio-energiei este livrarea Oxigenului către citoplasmă și mitocondrii unde generează metabolice ATP (ATP este molecula de transport care transferă electronii/energia rezultată din respirația celulei) … și apoi absoarbe protoni acizi pentru a conserva acesti electroni, această energie.

Dacă lucrați la această premisă fundamentală, un puzzle de sănătate și vindecare vi se dezvăluie frumos. Atunci singura întrebare care rămâne este care ar fi modul de a corecta condițiile de bază … pentru a muta mai mult oxigen … pentru a maximiza nivelul de energie și a minimiza pierderile … pentru a preveni sau vindeca boala. Mediul înconjurător care vine încărcat de energii eficient produse invită mai mult oxigen să producă mai multă energie, așa că viața merge mai departe.

Modul prezent, fara Bio Turbo.

In timp ce studiile stiințifice se concentrează asupra bolilor individuale, diete generalizate și elemente terapeutice, cum ar fi medicamente sau chiar suplimente naturale, s-a ignorat contextul general al vieții și a cerințelor de bază. Toate bolile cronice apar, într-adevăr, dintr-o cauză principală singulară: aciditate> hipoxie> deficit de energie> eroare enzimă> insuficiență de celule … inflamație aka si stres oxidativ. Aceasta include toate “bolile” identificate în mod convențional prin simptome din aval și etiologii secundare. Boli de inimă, artrita, depresia, infecții, cancer, etc. sunt apoi convențional “diagnosticate” și tratate individual ca o entitate rea, separat de mediul de energie redus care le-a creat.

Modul recomandat, cu Bio Turbo.

Abordarea Interzisă funcționează pe corectarea nivelului de energie/de încărcare a corpului, la nivelul cel mai de bază pentru a stabili condițiile necesare livrării optime de oxigen și a producerii de energie astfel încât biochimia să poată continua in mod normal. Celulele sunt perfect capabile de menținerea și restabilirea funcțiilor si a raspunsurilor imunitații atunci când este administrată suficientă energie.

Electronii!

Mitocondriile, “uzinele energetice ale celulei”, din depozitele de carbon (din alimente) și transformate in mare parte in ATP alimentează biochimia noastră si mențin corpul incarcat energetic (-40 pana la -50mV/pH 7,35-7,45). Un corp puternic incărcat energetic protejează moleculele celulelor de a fi distruse de către acizi, oxidanți, radiații, radicali liberi: inflamație/oxidare. Răspunsul imuno-inflamator, pe de altă parte, deși la fel alimentat energetic, produce oxidarea puternică a peroxidului de hidrogen și oxigen atomic (ROS) care distrug patogenii și resturile celulare nedorite. Viața este in echilibru.
schitaSchita unei mitocondrii umane

Oxigenul este un comutator lunetist în funcție de statele sale atomice și astfel poate acționa ca un oxidant metabolic, un oxidant imunitar mai puternic sau ca un “antioxidant”, care transformă protonii acizii in apă atunci când are loc asa zisa “periere” după procesul de respirare. Oxigenul reîncarcă tamponii de pH și conservă electronii.

Deci, ca imagine de ansamblu, acest lucru înseamnă că celulele supra-alimentate/sub-oxigenate vor deveni acide și vor respinge și diminua oxigenul. Dacă, în imposibilitatea de a obține suficient oxigen pentru a neutraliza acizii metabolici, organismul se va degrada, electronii vor fi “furati” din ADN si din moleculele structurale, producția de energie va fi frustrată după care, celulele devin disfuncționale, bolnave, sensibile la agenți patogeni, descompunere sau devin anaerobe și canceroase.

Recomand cu incredere utilizarea Bio Turbo!