Dezvoltat pentru o mare varietate de aplicatii, sistemul Energy Mist este o tehnologie ­abila si dovedita care creste speranta de viata a sistemelor de racire.

Condensatorii vor disipa caldura mai efi­cient, aceasta rezultand in reducerea presiunilor si a solicitarilor la care este supus sistemul dumneavoastra.

Design Compact

Instalare Usoara

Cost Redus Intretinere

Indicator Intretinere

Sprijin eficient în zilele firbinti de vară

Energy mistIn conditii de temperatura ambianta, cand capacitatea de racire este adesea inadecvata si consumul de energie este ridicat, adaugarea unui sistem Energy Mist la unitatile de racire existente va creste capacitatea de racire a condensatorului prin reducerea suprasolicitarii acestuia si a consumului de energie.

 

Beneficii
  • Reducerea consumului electric cu pana la 30%
  • Cresterea capacitatii de racire cu pana la 20%
Prezentare tehnologie

Scutul Energy Mist.

Scutul energy mist

  • Apa de alimentare utilizata la operarea sistemului Energy Mist poate contine TDS (solide total dizolvate) si alte materiale care pot dauna componentelor condensatorului.
  • Scutul Energy Mist este o componenta importanta a sistemului Energy Mist. Acesta ofera protectie fiabila condensatorului prin impiedicarea acestor potentiali contaminanti sa ajunga la componentele sensibile ale condensatorului.

Bările de pulverizare.

Bări de pulverizare

  • Imbunatatirea performantelor sistemelor de aer conditionat si a sistemelor de refrigerare se realizeaza prin directionarea unui jet fin de apa in fluxul de intrare a aerului in condensator.
  • Aceasta scade temperatura aerului ambiant , crescand astfel capacitatea de racire a condensatorului si reducandu-i consumul electric.

Sistemul.

Sistemul energy mist

  • Acesta este inima sistemului Energy Mist. El produce un debit de apa
    cu presiune scazuta pentru barile de pulverizare, avand ca rezultat o pulverizare fina.
  • Sistemul incorporeaza un termostat care controleaza durata de timp in care se realizeaza pulverizarea, pe baza temperaturii ambiante.
Prezentare Video