Nivelul calitativ al magazinelor dumneavoastra va creste prin expunerea carnii proaspete care va arata mai rosie, mai sanatoasa, mai hranitoare. Carnea va fi mult mai atractiva pentru cumparatori datorita umidificarii corespunzatoare. Clientii vor observa imediat diferenta iar angajatii vor fi mandri sa fie asociati cu un astfel de nivel calitativ.

Procesul de umidificare camere frigorifice carne

Când temperaturile cresc, procesul de răcire prin evaporare Miatech, pus în aplicare prin intermediul diuzelor care pulverizează apa la un nivel ridicat de presiune și care sunt plasate corespunzător în interiorul camerelor frigorifice, poate reduce rapid aceste temperaturi dăunătoare la un nivel de siguranță.

Beneficii
  • Reduce temperaturile cu până la 15 ° C în zilele fierbinți.
  • Cea mai bună soluție împotriva șocurilor termice.
  • Îmbunătățește mediul de lucru.
  • Sisteme de control al nivelului de umiditate și temporizare.
Echipament

Sistemul “Bio Turbo” de la Miatech este un instrument eficient, accesibil și cu costuri de întreținere reduse, conceput pentru îndepărtarea etilenei și agentilor patogeni aerobi din zonele comerciale pentru depozitare flori.

Bio Turbo, tehnologie inovativa protejată prin brevetare, utilizează puterea de igienizare a ozonului pentru a curăța aerul din spațiile de depozitare, eliminând totodata problemele asociate de regulă cu utilizarea de ozon.

Descarcă Brosură
Prezentare Video