Bio Turbo este o tehnologie patentata de curatare a aerului de tot felul de compusi organici aerobi. Bio Turbo ajuta la prevenirea alergenilor de top cum ar fi mucegai, bacterii si virusuri.

Procesul de purificare si oxigenare aer

Tehnologia Bio Turbo de la Miatech  – este o tehnologie proprie, unica in lume, bazata pe efectele pozitive ale ozonului si distrugerea membranelor celulelor microbiale, proces care opreste dezvoltarea acestora si distruge celulele in proportie de 99,5%, efectiva in mod special asupra sporilor, solutie care pune accent pe calitate, grija fata de mediu, eficienta energetica, usurinta in operare.

 

Beneficii
Elimina 99,5% din agentii patogeni din aer 99%
Previne expunerea la alergeni din aer, cum ar fi mucegai si bacterii 100%
Elimina mirosurile neplacute 100%
Aplicatii

Zone Rezidentiale & Birouri.

Centre Fitness.

Spitale.

Gradinite & Scoli.

purificare_aer_zonerez_birouri

Ce obtineti?
  • Daca doriti sa împrospatati mediul cu aer curat, fara mirosuri si agenti patogeni aerobi, Bio Turbo este exact ceea ce aveti nevoie.
  • Tehnologia noastra brevetata are grija de calitatea aerului prin eliminarea gazelor, a mirosurilor, a virusurilor si a bacteriilor.
  • De aceea, Bio Turbo este indispensabil în spitale si gradinite – locuri in care nevoia de aer proaspat si purificat este foarte importanta. De asemenea, Bio Turbo este cea mai buna solutie pentru îmbunatatirea calitatii aerului la birou, în sala de sport sau chiar si dormitor..
Prezentare tehnologie

Etapa(1) Filtru aer.

  • Filtrul de aer îndeparteaza praful si particulele vizibile din aer.

Etapa(2) Dezmembrator de celule.

  • Un produs chimic antimicrobian este aplicat pe suprafata unui dezmembrator de celule special conceput. Acesta actioneaza prin strapungerea si ruperea membranei celulelor din care sunt alcatuiti acesti agenti patogeni. Cu o rata de eficienta de 99.5% + acest proces stopeaza dezvoltarea lor, distrugându-le celulele.

Etapa(3) Camera de ozon.

  • Aceasta camera utilizeaza efectele pozitive ale ozonului de a purifica si improspata aerul. Ozonul este mentinut în siguranta în interiorul acestei camere fara posibilitate de dispersare în camera.

Etapa(4) Modul bio clean.

  • În aceasta etapa finala, este utilizat un catalizator pentru a transforma ozonul în oxigen curat. Catalizatorul creaza o reactie de descompunere a moleculei de ozon în oxigen curat care este eliberat înapoi în mediul inconjurator.

Design Compact

Instalare Usoara

Cost Redus Intretinere

Indicator Intretinere

Descarca Brosura